O V E R   O N S 

HET ONTWERP MOET TOEGANKELIJK, MAAR WEL EXCLUSIEF ZIJN.

Ontwerpen is eerst kijken en luisteren

Het Wolthuis is gespecialiseerd in het ontwerpen van representatieve en professionele interieurs voor projecten in de horeca, zorg, onderwijs, kantoren en retail.

Het Wolthuis creëert uw omgeving, waarbij de functionaliteit niet uit het oog verloren wordt. Naast het ontwerp kunnen wij ook begeleiding bieden bij de realisatie van het project. 

  • Sindy Klunder

    Interieurontwerper

    Design staat voor vormgeving, deze vormgeving moet leiden naar een reëel ontwerp, moet praktisch en toegankelijk zijn, maar wel exclusief. Vorm en functie horen bij elkaar.


WERKWIJZE

Ontwerpen is eerst kijken en luisteren.


SCHETSONTWERP

We beginnen met een schetsontwerp (SO). In deze fase leggen we uw wensen vast wat resulteert in een vlekkenplan. Vanuit het vlekkenplan wordt een eerste aanzet gemaakt hoe de gebruiksruimtes kunnen worden ingevuld.

VOORLOPIG ONTWERP

Het SO is het uitgangspunt voor het voorlopig ontwerp (VO). De grove handschetsen worden nader uitgewerkt. Het ontwerpt krijgt in samenspraak met de opdrachtgever steeds meer vorm.

DEFINITIEF ONTWERP

Na presentatie en de verwerking van de details ligt er een document voor het definitief ontwerp (DO).

REALISATIE

Als vervolgstap maken we een stappenplan om tot de realisatie van het project over te gaan. De juiste partijen worden gezocht om het ontwerp van A tot Z uit te voeren. 

KENNIS MAKEN?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.