Apotheek De Fenix

Teamkamer en efficiente opslag

Apotheek De Fenix maakt deel uit van zorgcentrum De Fenix. De diverse disciplines in het zorgcentrum streven naar optimale afstemming van de behandelingen. Ook werken de zorgverleners van de Fenix samen aan uw positieve gezondheid. Positieve Gezondheid omvat zes pijlers die mensen alle zes even belangrijk vinden. Het is niet alleen belangrijk voor de bezoekers van het zorgcentrum, ook voor de medewerkers.

In het zorgcentrum kwam een ruimte vrij. De apotheek wilde graag deze ruimte bij de apotheek trekken. Hierdoor was het mogelijk om een grotere teamkamer te realiseren en het magazijn praktischer in te delen. Voor deze vraag heeft het Wolthuis een ontwerp gemaakt.

Wat klanten zeggen:

Apotheker Frank Bruggeman: Toen de ruimte van onze buren beschikbaar kwam, konden we onze wens van een grotere personeelsruimte ineens realiseren. Sindy van het Wolthuis heeft een creatief ontwerp gemaakt om deze ruimte bij de apotheek aan te trekken. Alle fasen van een bouwproces kwamen voorbij en dankzij het netwerk van Sindy kregen we de vakmensen snel op de werkvloer. Het resultaat is prachtig, tot groot genoegen van onze medewerkers. Een aantal verdwijnen ‘s middags helemaal in de prachtige groene fauteuils!