Tandartsenpraktijk Rijnvis

Zorg op maat in een vriendelijke, moderne en professionele omgeving

Tandartsenpraktijk Rijnvis werd flink uitgebreid van 300 naar 500m2. Dit ontwerp is gemaakt door SKILL architectuur. Het Wolthuis heeft het interieurplan voor de verbouwing gemaakt met als concept de oceaan. De kleur van de zee, het houten dek van de schepen komen terug in het ontwerp.

De tandarts wilde geen steriele uitstraling in de praktijk maar houdt wel van witte muren. Daarom is hier gekozen voor een houtlook visgraatvloer. Deze brengt een warme sfeer in het hele gebouw. De eyecatcher is de balie gemaakt door Garbutt Interiors. De verlichting zorgt voor een mooie opvulling in de hoge ruimte boven de balie. Tijdens het wachten kunnen de patiënten genieten van het aquarium waar kleurrijke visjes in rondzwemmen. 

Haaientanden

Haaien krijgen hun hele leven lang nieuwe tanden. In een ruimte in de kaak groeien als- maar nieuwe tanden. Die groeien en duwen het rijtje dat ervoor zit naar voren. Dit blijft maar doorgaan dus vallen de tanden aan de voorkant er op een gegeven moment uit en zit er weer een scherpe nieuwe tand voor in de plaats. Dat scheelt tanden trekken bij de tandarts.